Majkel: GRATULACJE!!! :))
>> Piotr Ryka, 2009-07-31 23:12:42
Nie ma co dłużej udawać Greka, rzeczywiście kupiłem PS-1000. Przecież żadne inne szanujące się słuchawki nie mogą być w plamy...Niestety zakup ten oznacza rozstanie z E9 i trochę głupio się z tym czuję, bo w przeciwieństwie do Fallowa przywiązuję się do sprzętu. Nie faworyzuję, ale się przywiązuję. W dodatku nie mam nawet pewności, czy jest to rzeczywisty postęp. Ale będzie jakiś czas okazja porównywać i rzecz się wyjaśni.
Odnośnie R-10, to jest taka nadzieja, ale jeszcze nic pewnego.
Gratulacje, moim zdaniem PS1000 to sluchawki ogolnie na pewno lepsze niz GS1000, chociaz komus moze wlasnie brakowac ich wad - przez co rozumiem takze romantycznie kreowana przestrzen, mijajaca sie z rzeczywistoscia ale niewatpliwie majaca w sobie cos wciagajacego. Nie chce tutaj wdawac sie teraz w dyskusje o naturalizmie w przekazie - zawsze mozna porownac do do malarstwa, nie zawsze naturalne ujecie rzeczywistosci jest najbardziej wciagajace. Tak czy siak w moim odczuciu PS1000 nie maja czesci wad ktore zarzucalem GS1000 a koledzy czesto sie ze mna niezgadzali, teraz jednak widac czarno na bialym ze chyba w takim razie byly to wady skoro nowy flagowiec ich nie ma ? :)
Tak czy siak PS1000 oczywiscie dalej graja jak Grado i taka szkole grania mozna lubic lub nie - podobnie jak kazde ujecie muzyki przez jakiekolwiek sluchawki. Naturalizmoe tyle ile uzytkownikow.
>> Rafaell, 2009-07-31 23:15:04
Dobra decyzja PS1000 to może być to i na dłużej
Mam nadzieje, ze ta sklejka wytrzyma :)
>> Piotr Ryka, 2009-07-31 23:55:32
Nie zapominajmy o HD 800. One też mają mocne strony i z czasem mogą wszystkim dać popalić. I to by było najlepsze, bo są najtańsze.
Tak - dzieki ewenementowi polskiemu :) HD800 sa u nas tansze niz GS1000, ktore ostatnio podrozaly o 1.000 PLN
Nic tylko korzystac - w USA HD800 kosztuja 1.400 USD lub 1.000 EURO badz 1.000 funtow.
Tak czy siak kupic je u nas to wyczyn, gdyz dostalismy ledwo kilka sztuk. Wszystko przemyslane :)