Od alkoholi zdecydowanie wole kupić jakąś dobrą płytkę z muzyką. Każdy ma jakieś priorytety. Kąśliwe uwagi rolandzie zachowaj dla siebie. Nie mam takiego doświadczenia w przebieraniu sprzętem jak większość z was, ale fakt że RS1000i potrafi naprawdę oddać klimat np Amused To Death Watersa, czy pozwala się rozkoszować Henri Texierem w zupełności mi wystarcza. Zamknięte słuchawki mnie męczą szybko, a dużych głośności też nie toleruje. Niestety jedni mają kasę na zabawki inni nie, mnie kupno GS kosztowało naprawdę sporo wyrzeczeń. Dla mnie szczegółowość przekazu jest w grado na bardzo wysokim poziomie. Co do reszty systemu, szukam chwilowo jak najtańszego rozwiązania więc będę coś sam klecił z pomysłów których sporo na necie. Na pierwszy ogień jakiś w klasie A na opamp i tranzystorach hexfet. Dalej jakiś porządniejszy DAC, jestem elektronikiem z zawodu i fascynuje mnie audio, mam nadzieje że \'wielkich\' problemów z złożeniem czegoś od podstaw mieć nie będę. Słuchawek sam nie zrobię resztę mogę :).
GRADO RS1000i