>> Kicek, 2009-05-14 23:25:29
>Ja słucham na słuchawkach od około 40 lat, więc się mylisz, że jestem w tym temacie początkujący.
Wygrałeś bingo! ja słucham na słuchawkach czynnie tylko od 33 lat.
>A co do twojej troski o moje zdrowie, to powiem Ci, że Twoje mnie nie interesuje, więc się odwal od mojego
Co do Twojego zdrowia to rozumiem, nie będę zmieniał już Twojego samopoczucia. Przepraszam
>Wystarczy coś zagadać na tym waszym forum będąc tu nowym i od razu spotkać się z jakąś niewytłumaczalną niechęcią i wrogością.
zagadać czy oznajmić-taka subtelna różnica
>Dziwi mnie to bardzo Rafaellu. Martwię się o tę Twoją mroczną naturę duszy. Naprawdę.
Całe zło na świecie bierze się z nietolerancji, a ta cecha jest jak widzę Tobie bardzo bliska.
To widzę interesujesz się u mnie czymś wiecej niż zdrowie,dla czego? Czyżbyś był klechą że tak Ci zależy na mojej duszy? Jakbyśmy wszystko tolerowali, to byś chodził głodny i boso a popatrz wokół na przykład ile innym bydlątkom krzywdy uczyniliśmy żeby je później smacznie zjeść i chodzić ubrani w nie. Nasza tolerancja jest wybiórcza i tak to traktuj. Obojętnie co zrobimy szkodzimy innym, dla tego proszę nie obarczaj mnie taka wielką odpowiedzialnością za to że taki a nie inny jest ten świat.