cool.... tez jestem architektem i nawet do glowy mi nie przyszlo przez pare lat obecnosci na forach różnych taka taniochą wejsc do ludzi......
chcesz sie reklamowac to poczekaj az ktos sie oto zapyta na priva i na priva mu odpowiesz, chcesz sie oglosic to jest do tego zakladka.
jak narazie to brak klasy.
co do ogolnej rozmowy to chyba dlugie milczenie tematu zle na nas wplynelo.
Rozmowa o gustach kompletnie mija sie z celem, a przy okazji udawadnianie komus swojej prawdy, na dodatek widzianej ( usłyszanej przez wlasne uszy) przez siebie samego nigdy nikomu sie nie udalo, to troche jak opowiesci kobiet o 10 kolorach teczy kiedy my mezczyzni widzimy ich tylko 7...... wiec czy fakt ze my widzimy 7 oznacza ze ten co widzi 10 kłamie..... napewno nie. Chłopaki nie kłóćcie się o prawde , ktora tylko wam jest znana.
pozdrawiam
Odpowiadasz na wpis
>> cool architect, 2009-05-10 14:19:23
Kurcze.. zawsze jest tak że jest jakis odsłuch .. jedni lubią bass, inni szerokopasmowce z piękną średnicą .. i nie wazne jak byśmy klocki złozyli to zawsze kazdemu cos nei dogra.. i w efekcie zazwyczaj się pojawiają komentarze że np najlepsze było ciasto albo wino z odsluchu ..wiadomo czasem sie cos odkryje .. ale tak jak pisałem w wątku "jak dobrze byc golodupcem" czasme porste rozwiazanai sa fajne..
co do sluchawek nie slyszalem ani jednych ani drugich.. naturlanosc jest wzgledna.. tak samo jak halas- ktory dla kazdego indywidualnei jets dzwiekiem niepozadanym ktory moe byc bardzo wkurzający.
nie ma naturlanosci.. jedni sa wychowani na glebokim basie i tak beda lubic.. ja lubie szerokopasmowke gdzie nigdy nie ma brumienia i przeciagania basowego i jest to teoretycznie bardziej naturalne ..
ale to tak samo jak z religiia ..nie moge mowic ze moj Bog jest lepszy czy gorszy komus kto ma innego ..
ja sie urodzilem w polsce jestem katolikiem, urodizlbym sie w tybecie to bym nie byl katolikiem .. proste ....
pracownia architektoniczna G2
www.gkwadrat.plpracownia@gkwadrat.pl(: audiofile 20% zniżki :)