To prawda Majkel, troche sprzetu u mnie wywalily.
Ale postanowilem sobie, ze nie spoczne poki nie zagraja jak trzeba. Pozniej nawet zrobilem skok w bok ale dlugo bez Grado nie wytrzymalem :)
Wywalily, ze tak powiem np. Lynxa Two ktory dobrze sie z nimi spisywal tylko kiedy byly niewygrzane lub Thete Digital DS Pro Va. Wiem, ze zawsze to powtarzam, ale ten DAC gra dla mnie w pelni zgodnie z mottem firmy - "Digital done right" - tyle, ze czuc niestety, ze to digital.
Mase zmienilo sie tez po stronie transportu gdyz przelecialem w zasadzie wszystkie uznane mozliwe karty domowe i studyjne oraz wnetrznosci blaszaka wymienialem wiele razy szukajac nowych rozwiazan. Teraz ide jeszcze o krok dalej i bede testowal modul synchronizacji EMU z zewnetrznym zegarem.
Rafaell, mam nadzieje ze wpadniesz jeszcze kiedys na jakis meeting to zaprezentujemy GS1000, ktore jak wychodzi z naszych wypowiedzi w koncu gra jak trzeba.
Ty nie badz taki skromny bo twoje kombinowane kolumny tez graly znacznie lepiej niz niczego sobie na mojej wizycie u Ciebie w krakowie przy okazji testowanie CECa. Z reszta z Monitorow 10 tez bije naturalizm.
Co fakt to fakt, ja bylem sklonny uwierzyc ze Ultrasony nie moga zagrac wiecej niz dobrze, dopiero u Piotra zagraly jak nalezy. A probowalem je takze w systemach zaslugujacych na miano haj-endu.
Co do GS1000 i Lebena, Leben podobno lubi sie bardzo z K701. Dla przykladu Yamamoto nie lubi sie z K701 a lubi sie z GS1000. Kiedy podlaczylem u Rolanda K701 do Yamamoto z kilkoma zrodlami gralo to po prostu slabo.
Oczywiscie z tego co wiadomo oba sa przezroczyste i bardzo zalezne od zrodla wiec to zakladam jako oczywiste.