Hej
To jest pierwsza para właśnie, ale one często chodzą na ebay\'u po około 300zł wiec trzeba polować
Jak wypadają?
Nie mogę się po prostu oderwać od nich, hd600 i dt880 kurzą się teraz.
Stan techniczny mnie bardzo zaskoczył, to są dokładnie te z tego zdjęcia. Normalnie jak nowe, nawet miały gniazdo DIN 5 (360stopni) który zamieniłem na duży jack neutrika. Jak je zobaczyłem na allegro wiedziałem, że będą moje
Jeżeli chodzi o wzmacniacz i źródło to mam tylko emu-1212m i Holdegron\'a wersję podstawową.
To do mnie zaskoczyło w tych słuchawkach, to przede wszystkich słuchanie sprawia niesamowitą przyjemność.
Nagrania nie muszą być wybitnie audiofilskie aby dobrze brzmiały (na sennkach i beyerach tak niestety jest)
Słucham np płytę Joe Satriani (album Joe Satriani) znam tę płytę od 1995 roku i po raz pierwszy miałem wrażenie jakbym był w studio w momencie jej nagrywania.
Na początku zastanawiałem się czy to nie jest autosugestia jakaś, ale ten stan trwa za każdym razem i każdego dnia kiedy wkładam te słuchawki, więc coś musi w tym być. Bas może nie jest tak potężny jak w DT880, ale za to średnie bardzo dobre, a wysokie doskonałe (nie są tez za ostre)