Mialem mozliwosc sluchania wzmacniacza ktory wg mnie wyznaczyl nowe standardy reprodukcji dzwieku.
W sumie pierwszy raz mialem zludzenie grania w sluchawkach jak na glosnikach. A wiem co mam w domu, i co maja inni.
A to co slyszalem gra jak nie z tego swiata.
Pytalem sie czy bedzie pokazywal (konstruktor)sie na AS 2008, najprawdopodobnie nie, wiec produkt na polskim show bedzie w 2009, natomiast za granica wczesniej.
Milo sie zaskoczyc w zyciu, ze jednak mozna lepiej i ze do tworzenia nowych rozwiazan potrzebna jest prawdziwa pasja i milosc .
Dynamika w kazdym razie powala,a moze inaczej to ujme...zabija. Czekam az zostanie wypuszcona wersja oficjalana.
Cena raczej bedzie zaporowa, ale jak sam konstruktor sie wyrazal w tej sprawie:
"cena jest odpowiednia do rozwiazan zawartych w sercu wzmacniacza, a nie ma ich nigdzie indziej, a sa w nich zawarte 10 letnie studia i poszukawania zlotego srodka"
Sam wzmacniacz wyjdzie w ograniczonej ilosci, z tego co pamietam padla wartosc jeden na 2 miesiace...
Mam nadzieje ze za jakis czas bedziecie i wy mieli mozliwosc posluchac tego odkrycia.
Z duzym smutkiem wrocilem do domu wiedzac ze moja domowa referencja zostala lata swietlene w tyle...