>> Piotr Ryka, 2008-03-26 21:01:07
Wiktor Sam myślałem żeby zrobić takie spotkanie na przykład w ramach Krakowskiego Towarzystwa Sonicznego. Jest tam Robert, a z nim Leben CS-600, Pacuła ze swoim Lebenem CS-300 i AKG K701 no i Waszczyszyn ze swoim AA Grand Silver Mono, podpięcie do którego AKG K1000 byłoby niezwykłym, jak sądzę, doświadczeniem. Tylko właśnie tych AKG nie ma. [...] Znakomicie byłoby też spotkać Inżyniera z jego Yamamoto i Audio-Technicą. Ale on ma do Krakowa strasznie daleko i zazwyczaj mało czasu. [...] Z ciekawych rzeczy, jeszcze właściciel Audio Systemu używa prywatnie Cary 300 SEI...
Przepraszam, że dopiero teraz, ale jakoś nie doczytałem: późniejsza pyskówka odciągnęła moja uwagę.
Otóż ja bardzo chętnie do Krakowa! Po pierwsze lubię to miasto, po drugie wsiadam w metro (mam pod domem), niecałe pół godziny później jestem na Centralnej, potem 2:45 i jestem na stacji Kraków Główny! Równie dobre połączenia mam tylko do Katowic, Łodzi i Iławy, ale tam mam mniej interesów. Tak więc jeśli będzie TAK wytworne (mam na myśli sprzęt, oczywiście :)) towarzystwo oraz jeśli uda się dobrać termin (ten rok, aż do września, zapowiada się na WYJĄTKOWO intensywny), to bardzo chętnie się pojawię, razem z Yamamoto i W5000.
Dobrze byłoby jednak na parę tygodni naprzód to ustalić, gdyż muszę zarezerwować bilety i jakiś nocleg. Zakładam, że takie spotkanie potrwa trochę, a nie lubię patrzeć wciąż na zegarek, a potem wypadać w połowie i pędzić na pociąg!