Aż dwóch kolegów uznało, że krytykując K1000 poniosłem porażkę :-)
Ja się nie obrażam, przedstawiłem swoje odczucia. Mam jednak wrażenie, że mój test na obecność basu w K1000 został potraktowany jak herezja.
Tymczasem ja nie napisałem, że K1000 maja średnicę złą, przestrzenność pudełka po butach, czyli wysokie ostre jak parapet.
Ja cenię pełnię pasma i wiem, że akurat w tym nie jestem odosobniony - to nie jest fanaberia czy skrzywienie preferować słuchawki grające pełnią brzmienia. Uznałeś jednak, że mój test to marność nad marnościami :-) Nie obraziłem się, ale przykro się zrobiło.
>> brodacz, 2013-09-27 14:54:00
>>Dla mnie wazniejsza jest srednica ,to ona sprawia ze slucha sie przyjemnie i milo a brzmienie jest glebokie.
Przecież nie napiszę teraz, że całe Twoje doświadczenie życiowe w słuchaniu to marność według mnie, że średnicę to ma dobrą telefon - byłbym złośliwy, ale przecież mógłbym, no nie?
Więc to nie jest moje zdanie na temat Twoich preferencji i jestem daleki od wtykania szpili. Ograniczmy się do dyskusji merytorycznych bez przytyków personalnych, zgoda? Będzie się przyjemniej rozmawiać :-)