Pozwolę sobie zrecenzować słuchawki siberia steelseries v2 ;-)
Słuchawki sprawiają wrażenie solidnych mają ciekawy wygląd,pady są bardzo miękkie skórka ;-)
Są to chyba najwygodniejsze słuchawki na świecie, hd 650 są przy nich niewygodne:-)
Dźwięk słuchawek jest ciekawy, te słuchawki oddają lepiej efekty stereo niż grado, przestrzeń też jest imponująca.
Scena ma świetne kreowanie coś w stylu dt 880 czyli odległe granie które nam się nie narzuca.
Bas coś w stylu dt 150 czyli ciemne dość mocne uderzenie, słuchawki potrafią pięknie oddać dźwięk perkusji jednak dynamika, no cóż słuchawki buczą ponieważ przenoszą bardzo niski bas.
Bas jest membranowy, ma fakturę, jednak dla mnie jest on brudny.
Średnica, ku mojemu zdziwieniu słuchawki maja bardzo ciekawą średnicę, jest aksamitna i delikatna, kolorowa i kompletna, pełna, jest kocyk:)
Góra tutaj mogą paść stwierdzenia że jest referencyjna lub tragiczna;-P
Góra jest bardzo podobna do tej w AKG 601 czyli szeleści ale też oddaje niesamowicie ruchy powietrza.
Słuchawki grają bajerancko wyraźny bas średnica miła i góra wyeksponowana to domena tych słuchawek.
Jestem pozytywnie zaskoczony brzmieniem tych słuchawek, to takie AKG 601 z dociążoną średnicą oraz basem.