>> Vinyloid, 2011-05-20 15:50:43
Nic podobnego, było bardzo kulturalnie i dostojnie."
Vinyl jest doswiadczonym audiofilem, z niejednego pieca jadl audiofilski chleb i wkleja takie foty, jakie mu sie z tego typu imprami kojarzą.
Najpierw odsluch a potem tańce, czy odwrotnie ? :)
--------------------------------------------------
Zgadzam się z Domzzem, ze sluchawkami nr 1 na spotkaniu byly PS1000. Grado-granie, ktore dobrze znam z GS-ow, ale dociązone, z lepszym basem i cialkiem. Fajnie graly. Jednak nigdy bym ich nie kupil. Te sluchawki maja idiotyczną wagę i przy kazdym gwaltowniejszych ruchu glowy lecą z czachy. Jakosc wykonania sprawia, ze sluchawek Grado juz nigdy nie wezme pod uwage jesli idzie o potencjalne ruchy sprzetowe.
Podobaly mi sie Danonki. Zagraly z masa i porządnym basem. Czasami brakowalo mi tej ultraotwartej gory i wzorcowej przejrzystosci, ale ogolnie bardzo graly dobrze. Rowniez klasyke.
W5k Domzza znam bardzo dobrze, gdyz bylem ich posiadaczem. Zagraly gesto ale przejrzyscie, z ta wypolerowana, blyszczaca manierą. Podobalo mi sie
Gs-om niestety brakuje cialka. Graja zwiewnie, z "uciekającym dzwiękiem". Lubie te sluchawki i nie zamierzam sie ich pozbywac, ale nie jest to szczyt marzen i przygrucham sobie jeszcze kiedys jakis hajendzik :) Kto wie, moze beda to Ediiton10.
Najwiekszym roczarowaniem sa moje 990-tki. Kiedy je goscilem u siebie w zeszlym roku, prezentowaly sie znakomicie. Graly bardzo dokladnie, przejrzyscie, z superotwarta gora ale i charakterystycznym dla beyerów aksamitem. Tym razem wszystkiego po trochu brakuje. Generalnie zawod.
Torów nawet oceniac nie probuje. Wszystkie graly..., i z wszystkich docierala do uszu muzyka :)
Ale skoro moj zostal pochwalony, lub nawet oceniony najwyzej... Coz, przez grzesznosc nie bede tego komentowal ani wdawal sie w jałową polemike. :)
--------------
Po spotkaniu podlaczylem moje budzetowe klocki, polozylem sie do lozka i ubralem na leb DT 770.
To zdecydowanie najlepsze sluchawki. Kiedy ich uzywam (do tego by sie muza delektowac...) caly hajend swiata jest gowno warty. ;))