Piszę to akurat w tym wątku bo wydaje mi się on najbardziej odpowiedni w tym celu.
Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe, że sygnalizuję pewne sprawy tutaj bo uważam, że powinniście również Wy o tym wiedzieć.
Otóż po ostatnim zamieszaniu wymieniłem z Piotrem kilka listów na priwa. Pozwoliło mi to lepiej zrozumieć stanowisko Piotra a jednocześnie jasno przedstawić swoje. Chciałbym napisać, że teraz lepiej rozumiem, żal Piotra, który to forum wspólnie z nami tworzył i ma tak duży wkład w jego rozwój i istnienie. Mam nadzieję, że również Piotr lepiej zrozumiał moją ocenę sytuacji, szczególnie w odniesieniu do sposobu komunikacji na forum, które ja uważam za normalność a Piotr tych sposobów komunikacji nie akceptuje.
Tak, czy inaczej, poprosiłem Piotra o to aby nie odchodził z forum, ponieważ to również jego forum i tutaj jest jego miejsce. Moją szczerą intencją nie jest kwestia zachowania wpisów Piotra tylko kwestia jego bytności na forum jako współtwórcy tego forum i, myślę, że mogę to napisać, jako kolegi.
Jaka będzie ostateczna decyzja Piotra tego nie wiem ? Piotr jest obecnie do forum zniechęcony i ja to rozumiem.
Niezależnie do decyzji Piotra chciałbym podziękować Piotrowi za jego bycie na forum i mam nadzieję, że swoją decyzję jeszcze raz przemyśli.
Gustaw