Odpowiadasz na wpis
>> chrees, 2010-06-03 23:50:44
Ahmed ---> Jasne, priorytety zaznaczyłem. Chodzi mi o opinię dotyczącą różnic między 404 a Omegami od kogoś, kto ma je na stałe i od dawna. Sądzę, że kolega Wiktor zna te słuchafony jak własną kieszeń i nie potrzebuje nikomu udowadniać, że to na czym słucha muzyki jest lepsze od tego, na czym nie słucha :) A ja w pośpiechu, i jako człowiek pobieżny/pochopny...
Chrees, jak bys mial najdrozsza metke swiata to tez bys "nie musial nikomu nic udowadniac". Moze bys nawet dla przyjemnosci zechcial napisac o wadach tego najdrozszego produktu i zobaczyc reakcje innych ludzi, na to jak wylewasz smole na oltarzyk :))) Czy tez przyjmujemy, ze absolutny cenowy top-hi-end nie moze miec kompletnie zadnych wad i po prostu kosi wszystko jak Janosik :).
Jak madrze powiedzial najmadrzejszy terrorysta na swiecie, masz takze pelne prawo sie wypowiadac i wyrabiac sobie swoja i cudza (poprzez Twoje wypowiedzi :)) ) opinie na forum.
Jak bys podlaczyl je do Beresforda to byloby to rownoznaczne z tym, ze nie masz prawa nic napisac a Twoja opinie mozna sobie o kant ...stolu rozbic ? :)
Jezeli tak, to poprosmy admina o usuniecie Twoich bluznierczych wpisow bo nowy Beres jest chyba nawet drozszy niz Twoje EMU. :) DACa PS Audio tez znam i zaden hi-end rowniez to to nie jest :))) Jeszcze z takiego transportu pedzony, ze .... (nie musze przypominac jak duzy Jitter ma EMU, prawda?) :))))