>> Max, 2010-05-30 22:51:18
Max zostawmy te różnice poglądów. Nie ma sensu się licytować, bo każdy z Nas szuka czego innego. Temat rzeka.
U mnie pewne aspekty brzmieniowe i pierwsze wrażenia z danym produktem są wręcz odwrotnie proporcjonalne to Twoich. Kwestia kabli, sieciówek i wygrzewania to temat faktycznie śliski dla niektórych, lecz ja mam tu twarde stanowisko a nikogo namawiać do swoich poglądów nie zamierzam i nie zamierzałem:) To że hd 800 i t1 na początku były koszmarne to moja kwestia i moje odczucia. A czy w to ktoś wierzy, szczerze mam to w nosie:)
Pisząc także o podpinaniu popierdułek do słuchafonów, to miałem na myśli ludzi, którzy wpinają w w słuchawki za 4kzł wzmak za 1kzł i interkonekt z 2kzł. Dla mnie to absolutny absurd i brak racjonalnego myślenia.
A z reguły tacy ludzie najczęściej maja do powiedzenia:)
Co do gustów i oczekiwań, to może się tak zdarzyć, że Ty majac inne słuchafony niz moje i inny tor poszukujemy bardzo podobnego brzmienia?:) Takiego czegoś nie wykluczam. Ani T1 ani osiemsetki mnie nie przekonują w 100%, choć te pierwsze dla mnie są bliższe realizmowi, a i tak pewnie skończę na akg k 1000:)
Brakuję mi troszkę lepszej rozdzielczości, jaką słyszałem z dzielonego EMM Labsa SE, dlatego muszę zrobić w tym kierunku kolejny krok:))
A kwestia plug and play to jest tylko na pierwsze kilka chwil, bo i tak zaraz coś nam (mnie) nie będzie pasować:))
Ja po prostu lubię eksperymentować, a zawsze nowym zabawką daję ,,drugą,, szanse:)
pozdr