Odpowiadasz na wpis
>> Rafaell, 2010-04-18 13:19:05
>> fallow, 2010-04-18 13:13:58
Doskonale rozumiem Twoją argumentację ale jak czegoś nie ma na rynku to należy to samemu stworzyć. Masz pole do popisu, technologia jest prosta, dodaj trochę artyzmu i stwórz coś na wielkość Twoich oczekiwań.albo pogódź się z własnym lenistwem.
---
Rafaell, ale ja nie mam ambicji tworzyc czegos takiego. Mnie wystarczaja nawet znacznie tansze sluchawki niz te o ktorych mowimy tutaj w watku. Kiedys myslalem, ze od sluchawek za tysiac dolarow moge oczekiwac bajki. Teraz po prostu juz wiem, ze bajke to kazdy ma swoja wlasna, zalezy tylko jak ja "sprzeda" :)
Odpowiadasz na wpis
>> Piotr Ryka, 2010-04-18 13:41:36
Odpowiadasz na wpis
>> Piotr Ryka, 2010-04-18 13:41:36
Fallow
Nudzisz tymi zdjęciami jak Platforma bełkocąca w kółko, że Kaczyńscy są tacy niscy i szkaradni.
Jeżeli przewaga technologiczna Sennheisera jest rzeczywiście ogromna, jak usiłujesz nam wmówić, to czemu ich produkt gorzej wygląda i gorzej gra a tylko dwieście dolarów mniej kosztuje? Dlaczego przegrywa bezpośrednie porównanie w profesjonalnym teście? Dlaczego nikt na światowych forach nie pisze z zapałem, że PS-1000 są takie brzydkie, a HD 800 takie piękne. Czemu jest tylu brzmieniem HD 800 rozczarowanych? Czemu Ty sam się ich pozbyłeś?
---
No i wracamy do punktu wyjscia co dla kogo jest "lepsze" a co "gorsze". Mnie sie juz nie chce tego zaczynac od nowa :)
Dlaczego sie ich pozbylem ? Pisalem juz wiele razy, na dluzsza mete nie odpowiadal mi sposob ich prezentacji. Pod wieloma wzgledami uwazam je za jedne z najlepszych sluchawek z jakimi mialem kontakt. Sposob prezentacji Grado tez mi na dluzsza mete nie odpowiadal, sposob prezentacji HD650 takze. Za to takie K701 moglbym miec w kolekcji na dlugo i zbyt pochopnie sie ich pozbylem :) Dla mnie sa lepsze od HD800 i PS1000 i HD650 i co z tego ? :)) Zmienia to cokolwiek ?
Zapomnialem jeszcze o tym pasmie przenoszenia PS1000 vs K240. Wezmy np. Sony 7509HD - maja 5-80kHz a Grado PS1000 maja 5-50kHz. Sony kosztuja 265 USD a PS1000 1.699 USD. I co z tego :) ?