Nadużywacie słowa "studio", Panowie. Już nawet e-mu zarobiło na to miano, tymczasem między studiem a Studiem jest różnica taka jak między Lynxem a Prism Audio. Nagrywać można nawet w garażu, ale będzie brzmiało jak garaż. Tak samo można mieć w pokoju odsłuchowym Alesisy, Yamahy albo von Schweigkerty. Jakie studio taka płyta. Jak ktoś się zatrzymał na poziomie wytłumienia piwnicy wytłoczkami po jajkach to jego sprawa, ale niech nie bawi się w kaznodzieję na temat studiów i dźwięku tam nagrywanego.
W Lynx 2 są op-ampy JRC, które dobrze znam i wiem, czego nie potrafią. Sam je wymieniałem w swoim sprzęcie i wiem o ile można lepiej. Aurora to pewnie wyższa półka.
@Rolandsinger, najpierw marudzisz na rozmiar źródeł w moim DACu, a potem przywołujesz Audionemesisa, który ma jeszcze większe i bardziej rozlane, jako netrualnego. To się kupy nie trzyma. Mojego Technicsa słuchaliśmy z Rafaellem i Wiktorem obok dzielonego Accu dwa lata temu. Przewagi Accu były zupełnie nie tam gdzie byś je widział. Kiedyś opisaliśmy to na forum.
@Rafaell, zadzwoń gdy będziesz czuł, że masz wolny wieczór, to się dogadamy.