Audiohobby.pl

Kasety magnetofonowe -temat ogólny-

Wojciech7

• 2146 / 1568
  • Ekspert
06-08-2025, 22:04

Nagrywanie na wybranym magnetofonie kasetowym - kaseta Maxell UR -2x45min.
Oczywiście nie gadam jak nagrywam-cisza  tylko muzykę słychać-:)))

pień

• 2895 / 1504
  • Ekspert
07-08-2025, 16:49
Ogarnęła Was jakaś dziwna melancholia... proszę się zająć nagrywaniem kaset w ramach pokuty. ;-)
Bez gadania. hahaha

Panie, jak żyć?  Najsampierw to trzeba nowego streamero-źródło-Dac-a  zlepić żeby było czym karmić magnetofon.  Przecież nie będę z tego radia co jeszcze jest na FM nagrywał-  reklamy?  A winyle już wszystkie nagrałem i to po trzy wersje>  Nakowska , Kenwoodzka i Victorowska.   I w sumie jeden pies heheheheheh wyszło

Michal_LDZ

• 16 / 14
  • Nowy użytkownik
07-08-2025, 18:57
Ogarnęła Was jakaś dziwna melancholia... proszę się zająć nagrywaniem kaset w ramach pokuty. ;-)
Bez gadania. hahaha

Panie, jak żyć?  Najsampierw to trzeba nowego streamero-źródło-Dac-a  zlepić żeby było czym karmić magnetofon.  Przecież nie będę z tego radia co jeszcze jest na FM nagrywał-  reklamy?  A winyle już wszystkie nagrałem i to po trzy wersje>  Nakowska , Kenwoodzka i Victorowska.   I w sumie jeden pies heheheheheh wyszło

Elegancko. A ze mnie znajomy śmieje się, że nagrywam ze streamera.
Pilnuję, żeby conajmniej FLAC był. Poza tym nie widzę przeszkód, jak powiedział jeden ślepy koń do drugiego na Wielkiej Pardubickiej.

pień

• 2895 / 1504
  • Ekspert
07-08-2025, 20:10
 Tutaj wszystkie tak nagrywają :)    Tylko ściemniają no bo to wiesz, pozioma trza trzymać :)  Audiofilia ma być a nie zwykła melomania.
     Co za nazwy w sumie, nie wiem która gorsza hehehehe
Poza tym teraz zaskoczyłem.  Mod kazał w ramach pokuty nagrywać !!
  Stanowczo protestuję,  nagrywać wolno tylko w nagrodę, kurna noooo.