Sprawdzałem tylko na HD600 i było fajnie. Dźwięk prężny i rytmiczny. Zenki trochę ocieplają ale było słychać że Headline chce je chwycić za pysk. Znakomita dynamika i dobra kontrola basu. Bardziej mocarny był tylko prosiaczek X-CAN, dotyczy to tylko 1 wersji bo 2 i 3 są ewidentnie słabsze. Przestrzeń typowo słuchawkowa. Sterowany bezpośrednio z CD-eka gra fajnie i bezpośrednio, a całą tą naimowską cepelią: zasilacze, przewzmacniacze z układem NA729 Time Aligment... bla, bla tak jak naim, głównie środek i na maskę. W końcu nie zrobiłem klona bo wolę klasykę, czyli NE5532AN Signeticsa ad 1988 w takiej konfiguracji jak Sound Project Model Individual czy nfb 75k/10k, 75k do masy na wejściu i potek 47kB a zasilacz to toroid 100VA 2x12Vac + 4 diody BYV28 + 2 x 4700 uF Elna Rubycon. Powiem tylko krótko jestem uzależniony od tego układu i nie spotkałem jeszcze urządzenia które by wyraźnie lepiej, przynajmniej dla mnie, grało. Słuchałem Melosa SHA-Gold, Pro-Jectów, Vincentów, Elgarów, Benchmarków, Beyerdynamików, wszelakiej maści Creeków czy QEDów. Jedynie układy zaproponowane przez Q-Audio i Struss zaprezentowały jakąś alternatywę. Bardzo fajny był Audio Dynamic tyle, że kabel zbalansowany wymaga instalacji na stałe w HD600 bo "regenerowane" mufy od Zenków po kilku włączeniach i rozłączeniach rozpadają się w palcach, no ale jest to do przejścia i żaden problem.