porównałem odtwarzacz(jako zintegrowany cd ) sony ps3 z nastepujacym hiendem-dvd pioneer 525,manata cos tam.onkyo 7511 ,sony cdp950(raz gra raz nie gra).jedynie sony 950 z tda 1541 nie powoduje odruchów wymiotnych.niestety ps3 gra duzo lepiej od wszelkich tych wynalazków.
Nie wiem,nie znam sie, ,nie mam pojecia jak ale gra spokojniej ,równiej oraz cieplej.Do dobrego dzwieku jeszcze droga daleka lecz juz mozna sobie co nieco odsłuchac.Gra to na poziomie dobrego kina domowego .Stereo troche scisniete i ogólnie minimalnie mechanicznie jakos.
Droga sygnału to muzyczka zgrana eac-media serwer w laptopie -kabel cross 5 metrów-ps3 i jego dac-wzmacniacz.Kiedys próbowałem z PC słuchac i szybko zaniechałem pomysłu a tutaj niespodzianka.kolumienki to stare telefunken na isophonach i potrafia teraz słodko zaspiewac.
Tak na serio to zgłupiałem bo gra na niektórych zakresach jak tda 1541 z lampami.Uderzenia talerzy pełniejsze i lepsze niz z tda1541.
Wszystko to oczywiscie rozpatruje w kategorich cenowych maksymalnie niskich.
Pozycze wysoki model classe do porównania i zobaczymy.O ile da sie porównac na moim smietnikowych hifi.
temat watku jest o ps3 jako transporcie dla daca wiec moje wywody tak przy okazji mozna poczytac albo odpuscic.