@lancaster, Ty to masz cierpliwość. Od ponad dwóch miesięcy jest wiadome, że:
1) XYZPawel oprócz parametrów RLC nie wie z fizyki kabli nic.
2) Rzeczony twierdzi, że THD nie słychać poniżej 0,1%, ale zmiana głośności na poziomie 0,1dB jest percepowana
3) XYZPawel nie rozumie, dlaczego nie da się zrobić sensownego testu ABX na sprzęcie audio.
4) Propozycja udziału w powyższym teście jest kwitowana przez XYZPawla zbytnim lenistwem.
5) XYZPawel ani razu nie poruszył tematu zniekształceń IMD i TIM, pewnie o nich nie słyszał.
6) XYZPawel deklaruje rozwalanie wątków (patrz stronę wcześniej)
7) Do XYZPawla nie docierają te same, powtarzane argumenty, sam powtarza w kółko te już obalone
8) XYZPawel ma misję
9) XYZPawel posługuje się pojęciami spoza zakresu jego edukacji - zakończył ją na poziomie średnim technicznym, ale nie przeszkadza mu to w porównywaniu się do naukowców z tytułami
10) Odzywki XYZPawla poza światem wirtualnym wywołują u niektórych natychmiastowy rękoczyn - czytaj: są chamskie i prymitywne ("do budy" jako najczęstsze).
Myślę, że to wystarczający powód, aby nie dysktuwać z XYZPawlem, dla którego niewątpliwie lepszym miejscem są fora fryzjerskie, i tam może błysnąć gadaniem o czymś, czego sam nie rozumie. Czekam na sensowną decyzję moderatorską, bo jestem serdecznie znudzony tym powracającym bałaganem. Znacznie zabawniejsze trolle zostały wycięte, a XYZPawel został. Guzik mnie obchodzi ta niewielka dawka mizernej merytoryki przewijącej się w jego wypowiedziach, bo jego bilans jest i tak mocno ujemny, ani mnie nie uteresuje jak się jego posty mają do regulaminu. Netykieta obowiązuje na wszystkich forach.