>> XYZPawel, 2009-01-15 14:18:09
Gucio
Ciekawe, czy forum jest bardziej, czy mniej popularne, od kiedy tu jestem ? Może Lancaster nam odpowie ?
Pawle. Teraz zupełnie i do bólu serio. W żadnym momencie (wbrew pozorom) wcale nie miałem ochoty abyś sobie stąd poszedł chociaż miejscami jesteś bardzo, bardzo męczący. Uważam jednak, że twoje niestandardowe spojrzenie jest jednak potrzebne i skłania do myślenia.
Nie zmienia to jednak tego, że sądzę, że wielu od tego forum odstraszasz przez powtarzanie ciągle tego samego i to w wielu miejscach. Co ci, kurczę, szkodzi ograniczyć się np do wątku o ABX czy też wątkach o różnicy w brzmieniu kolumn ? Opisałeś już swoje poglądy wiele razy i zupełnie nie ma sensu wcinać się w inne wątki. W innym przypadku jedyną pomocą będzie funkcja ignoruj. Co do popularności forum to Lanowi chyba nie o to dokładnie chodzi. Zdaje się, że forum ma być wartościowe i różnorodne a nie tylko popularne. Na razie to 90% twoich wpisów i 90% odpowiedzi na nie (w tym moje własne) to bezużyteczna dla forum nawalanka.