Witam wszystkich,
Karol, dobra wiadomosc doszly twoje yh100 :)
Wiktor dziekuje za slowa uznania dla technologii, widac trzeba miec swiadomosc dzwieku by wydawac osądy.
Nim jednak pare slów dla ciebie Wiktor musze co nieco powiedziec o sluchawkach Karola.
Karol twoje yh100 sa jednymi z tych które grają podobnie do moich. Jest jakis chaos spowodowany zbyt bliska odlegloscia drivera od denek, chcialbym za twoim pozwoleniem troche pogrzebac w nich by przebadac co i jak.
U mnie graja bardzo ladnie, poza walka z odbiciem wstecznym nie ma co w nich wiecej ulepszac.
Co do zmian i modow, to problem w tym ze to co gra u mnie po powrocie do wlasciciela gra inaczej, dlatego wpadnij do mnie jezeli mozesz, zrobimy maly odsluch- priv proszę
Wiktor,
yh100 moga grac co najmniej dwa razy lepiej.
Trzeba bedzie w koncu sie spotkac bysmy mogli oboje posluchac to co elektrostaty i orthodynamiki maja nam do zanucenia napedzane flagowym systemem, a zapewniam ze z mojej strony doznań orthodynamicznych sporo do odkrycia. Dla orthodynamików rynek współczesnego audio niewiele ci jak i innym zaproponuje, przynajmniej narazie. Wiekszość wzmacniaczy jest wykonywanych niezgodnie z"chi" przeznaczonego dla audio. Ale co tam gadać, trzeba posluchac.
tym czasem pozdrawiam