chciałem podziekować Kolegom szczególnie almagra za troskę o moje finanse i cenny czas, który zmarnuję na budowę wzmacniacza na ruskich triodach.
Co do zrozumienia problemu klego almagra to szkołę kończyłem jakieś 25 lat temu i zapewniam, że potrafię "zrozumieć" bezsens mojego działania, nie rozumiem tylko Twojej żółci i chęci udowodnienia mi, że robię gówno. Jest coś takiego, czasami trudnego do uchwycenia dla innych jak fanaberia, właśnie budowa 6C33C jest dla mnie taką fanaberią.
Co do budowy glosników wysokosprawnych, wlaśnie popełniłem projekt Hurricanów kolegi Krs47 z tego forum, efekt wspaniały, kolumny do mojego domu idealne, potrafią nagłosnić cały salon (50m2) wiec po cholerę mam budować drugie ? pod wzmacniacz lampowy ? bo ten który chcę zrobić alamgra się nie podoba ? to dopiero jest działanie bez sensu
Na koniec... mogę po prostu kupić sprzęt może nie najwyższej klasy hi end, ale wole te pieniądze zmarnować na taką nazwijmy to bezsensowna pasję budowy kolumn czy wzmacniacza
Pozdrawiam wszystkich zwolenników i przeciwników 6C33C, w koncu mamy domokrację i każdy może robić co mu pasuje, czyż nie ?
Piotr