SET na GM70, którego ja słuchałem nie ma nic wspólnego z tym, czym się podniecają ludzie na audiostereo, bo układ był wymyślony pierwotnie przez hobbystę pod 845, potem podkręcili go pod GM70 i ostatecznie chyba dostał inne trafa dla podbicia Ua. Posiadacz tego SETa nie ekscytuje się tym, co robi "konkurencja", ani co nowego wyszło, i ja go doskonale rozumiem. Sam wzmacniacz jest mniejszy od Cary SLI-80, więc jak ktoś skrzynię chce robić pod GM70, to ja mu zdrowia życzę. :) Nie ma w niż żadnych dziwactw typu stopień pośredni na 211. Poza tym to chyba najlepszy SET jakiego słuchałem, ma dużo mocy, przejrzystości i szybkości. 300B przy nim brzmi dla mnie po emerycku. Takie ciepłe plumkanie na dobranoc. Oczywiście nie chodzi mi tu o GSM, ale inną znaną firmę i ich 2x 15W. W kontekście znajomości GM70 nie rozumiem jak można się podniecać 6S33S. Przecież to żaróweczka w sam raz do słuchawek. Można zrobić OTL, bo ma zapas prądu duży, a Ua względnie niskie. 2A3 i 45 też są w sumie fajne, ale do pre albo słuchawek wysokoomowych. Do niskoomowych przydałby się trafol.