Mirek
Skad wiesz czy się SLI80 nie umywa do 300B,porownywales oba?Z chęcią przczytałbym Twój pierwszy od kąd jesteś na forum opis brzmienia.
Cary 300B brumi z bardzo nisko ohmowymi! Taka ilość słuchawek która przetestowałem z tym wzmakiem daje mi odpowiedni pogląd na ten wzma.Moge wypowiedzieć się o jego wadach a nie tylko pisać ,ze jest najlepszy na swiecie nie majac najmniejszego odniesienia.
Słuchałes z nim tylko K1000 wiec nie wypowiadaj się tak stanowczo proszę ze ten co brumi jest uszkodzony.
Nie będę Ci pisal zebys posłuchał Denow 7100 z tym Carym aby uslyszec bez problemu brum bo nigdy pewnie tego nie zrobisz.
Mirku jak bys unmiał przysluchac sie temu wzmacniaczowi to uslyszalbys ,ze przez K1000 tez slychac ten brum lecz bardzo,bardzo delikatnie.
Miałem dwa wzmacniacze Cary 300B które dzielilo ok 20lat wieku i ten najnowszy ( 2013) brumi troszkę mniej lecz brumi.
Kiedyś sam napisałem ,ze nowe Cary300B nie brumia lecz to przez to ,że salon który mi go sprzedawal wprowadził mnie w błąd.Nie mieli odpowiednich słuchawek aby to usluszeć przypuszczam.
Brum ten który słysze na dwóch tylko parach moich słuchawek w ogóle mi nie przeszkadza gdyż nie jestem w stanie tego usłyszeć przez muzyke.