Pamietam jak Piotr Ryka był na spotkaniu audifili w Krakowie u znanego dystrybutora,przyniósł swój cały tor sluchawkowy ,którego wszyscy mogli posłuchać,spotkanie skończyło sie "rozdziawieniem jap" jak wzm na lampy 300B+K-1000 zagraly i zdekladowaly wszystko co tam gralo.Piotr i ja rownież sluchalismy Stax 009 i nasze wnioski są takie same ,ze 009 nie są lepsze od K-1000 !a przecież z Piotrem mamy całkiem inne tory, tylko lampa 300B ta sama!koledze brodaczowi odpowiadam ze jego Cary jak sam pisał był stary i brumil itd, dlatego jego odsluchy nie mogły byc udane.Odsluchy moje słuchawek 009+WOO audio WES i na innych wzm elektrostatycznych obyly sie u mojego kolegi audiofila Anglika ,na torze marzen(pisałem jakim) w liczbie ok 20godzin ,a nie na wystawach,chyba wystarczająca ilośc prawda!Nie szukam i nie kupuje 009 ,bo mam lepsze słuchawki,ostatnio były wystawione 009+wzm Stax lampowy za 3500eur ,podalem link wszystkim(dobra cena) ,ale ja już mam swój idealny tor i nie potrzebuje nic sprzedawać .Kolega pisał ze pospadaly im ceny 009, po mojej wypowiedzi,myśle ze stać było ich na 009 jezeli sobie kupili i tyle.