W jaki sposób podłączyć te kolorowe kabelki z przejściówki od K1000 do zacisków integry? Znaczy się, który kolor na jakie gniazdo?
To nie te zaginione słuchawki, kupiłem drugą parę. Póki co słucham na GCHA, jest dobrze... tylko cicho, na maksa słuchawki zaczynają trząść się od basu i pierdzieć, a mimo wszystko nadal nie jest tak głośno jak słucham na Grado. Nie wiem jeszcze czego jest to przyczyną. Musze sprawdzić na integrze tylko nie wiem jak to podłączyć :/
Na pierwszy rzut ucha są jakby spokojniejsze od Grado, nieco mniej góry i bardziej zdystansowany przekaz. Znacznie muzykalniejsze od studyjnych K2xx, nie ostre jak DT880 Pro, bas całkiem przyjemny, taki monitorowy, ale muzykalny. Wydają mi się ani ciemne ani jasne, takie w sam raz. Dół faktycznie urywa się w pewnym momencie, ale to nie przeszkadza, to co jest dodaje wystarczająco ciepła. W rocku sobie radzą. Dźwięk niesamowicie lekki, brak bezpośredniości, nic nie rzuca się na pierwszy plan, można się w coś wsłuchać albo po prostu chłonąć przekaz całościowo. Ponadto są piękne w swojej brzydocie :D