Wielkie dzieki za relacje, ja czekam jeszcze na czesc druga od Piotra :)
Rafaell: Pamietaj jeszcze, ze GS1000 ktory slyszales wtedy na Rudim i CECu, to nie byl poziom na jakim one moga zagrac u Piotra na Twin Headzie :)) Co by nie bytlo Twin Head to klasa wyzej IMHO niz NX33 lub Yamamoto. Rudi to bardzo dobry wzmak - ale nie jest on dobry dla GSow - raczej dla sluchawek takich jak K701 czy HD 650. Lepszy jest na pewno do GSow Yamamoto, za to ow gorzej juz radzi sobie z K701 i Senkami.
Obecnie GS1000 w naszych systemach graja o klase wyzej niz wtedy (DX51, NX33)
Mysle, ze K1000 z tego co slyszalem juz u Piotra i tak sa lepsze a na pewno bardziej obiektywne, ale najlepiej byloby zrobic po prostu kolejny meeting z kilkoma torami i wtedy spokojnie porownac, kazdy na swojej plycie i na swoim materiale :)
No i nalezy jeszcze dodac, ze w pelni wygrzanych GS1000 obecnie nikt z nas nie ma, chociaz ostro nad tym pracujemy udoskonalajac technike, musze przyznac, ze moje po prawie 36h kuracji GradoFana + kilka dodatkow faktycznie sie zmienily na plus.
Wtedy u Ciebie i tak jeszcze potencjal Rudiego nie byl wykorzystany bo GSy nie byly podlaczone w trybie symetrycznym a to jest naturalny tryb pracy NX33. Obecny posiadac z tego co wiem, zamierza w pelni sie zsymetryzowac :) az po sluchawki.
Ja sie troche spodziewalem po Phonitorze, ze wlasnie tak to bedzie.