Dzisiaj usiadłem i zrobiłem przymiarkę czy wszystko wlezie hehehehe
W takie małe pudełko jakie już wcześniej zrobiłem, dla przedwzmacniacza RIAA, który nazwałem Mała Riaa :)
No i obiecałem że będzie Riaa mieć braciszka Dapodaca hehehehe (wiem, świruję lekko)
No ale żeby Dapodac nie był ostatnią sierotą to trzeba jeszcze wepchać jakiś interface z dobrymi zegarami, dać parę lampek i mały ekranik nawet.
Jakoś wlezie -tak ze wstępnych przymiarek wynika, chociaż będzie w środku prawie jak w autobusie MZK nr. 19 za komuny. Gdzie wszystkie kopnięte małolaty i robole jadą do szkół i fabryk z rana. Budować socjalizm i jego przyszłość świetlaną k..... Oczywiście nikt biletu za ameliniową złotówkę nie kasował no bo niby jak, oczy przecie wyłażą od komfortu.
Biję się trochę z myślami czy mózgiem ma być Malinka 2B czy też może 3B. Wprawdzie 3B jest odrobinkę mocniejsza i może się ona moc przydać --- właśnie, Dapodac będzie jeszcze streamerem--- dlatego właśnie może się przydać. Ale z poprzednich badań wynika że 3B sieje mocniej i potrzebna będzie blacha ekranująca albo na nią albo dac-a. Niby takie nic ale w ścisku może sprawiać kłopot.
No nic to, wcześniej już przewidywałem że nowy >wygłup< będzie nieco szerszy niż Riaa, o jakie 10 mm. Po przymiarce wyszło na minimum 7mm, to dla komfortu będzie 8mm- czyli na blachę wystarczy :)
Oczywiście wszystko pod pCp-Lyrion. Koniec ze wszelkimi Volumio itp...