Kurna, produkowałem się już ze 20 minut i skasowałem niechcący :( ku.....czaki
---- za karę wersja skrócona----
Olać stabilizator. Kiedyś na etapie budowy ślimaka ten regulator głośności leciutko brumiał. Max wzmocnienie trzeba było przywalić żeby wylazło ale mnie wnerwiało. Domyślnie zasilanie ma 12V AC. Olałem jego prostownik i wprost podłączyłem 12V ale DC i brumienie zniknęło całkowicie.
Ponadto 12V używa na przekaźniki a potem dalej z tego robi 5V dla scalaków sterujących. Wyrwałem więc chwasta od 5V
tak się podjarał że aż mu się nóżka odleciała
a 5V wziąłem od zasilacza malinki. Niepozorny, ale wybrany onegdaj z wielu innych właśnie z powodu jakości prądu.
Ponadto będą jeszcze odszczurzacze po drodze hehehehehhe. Chory będe jeżeli nie napcham też trochę ferrytu tu i tam :)
No jak by tam nie było , pierwsza próba New Snail wypadła OK.
ojenyyyyy-------- ale się ten filmik na jełopotube wlecze. Idę jakiego drinka se zrobić. Zara wracam :)
---- co to ja miałem zrobić? Aaaaa, filmik
Utwór szef
Krzychu zapewne zna :)
Plan na jutro> uzbroić we wzmaka TASS-a . W sumie gdyby Ncore trybił to pewno dla zasady robiłby tam w środku. Fajny to wzmak ale ma niedorobiony zasilacz- trochę szumi :( Poza tym zepsuty troszke i dalej nie znalazłem przyczyny. Serwisówki producent nie udostępnia. Na pewnej ilości elementów w.g Kitajskiej mody jakby -brak napisów kompletnie. Chociaż całość z francuskiej firmy (powiedzmy że wierzę na słowo)