Nic sensownego nie działam :) Nooo, położyłem już na stole Dac i zasilacz do niego i jakoś dalej leń mnie ogarnia. Może jutro cóś jakieś druty zlutuje żeby próbę przeprowadzić?
Tymczasem sprawdzam jak to w grajku niektóre bajery działają i w sumie idzie mu OK :)
Np. w takich tutaj takich jak wyświetlanie info o wykonawcy czy też słowa aktualnie śpiewane.
Gdzieś wyczytałem kiedyś że text wyświetli ale nie synchronizuje ze śpiewem. Okazało się to nieprawdą , tekst zaznacza w locie tak jak dla karaoke. Może statyczny był w starej wersji oprogramowania , albo to o inny odtwarzacz chodziło?
Natrafiłem za to na mały - zgrzyt?
Wyszukiwarka stacji radiowych nie wyświetla na znalezionych listach stacji które transmisję prowadzą we flac. Nawet po dokładnym wpisaniu np> Naim Clasic-flac. Teraz nie bardzo kumam o co biega bo np wyszukiwarka Volumio te stacje wyświetla, jak mi się zdaje.
Fakt że np. dla Radio Paradise musi być wtyczka żeby mieć widok na wszystkie ich strumienie interaktywne i flacowe wersje do wyboru.
Zastanawiam się więc i przeglądam wszystkie możliwe wtyczki czy jakiej >całościowej < na transmisje flac nie przegapiłem.
A no i jeszcze playlisty odtwarzania z automatu, fajna sprawa i polecam. Można się w sumie zdziwić co my to mamy w zbiorach gdy pcp sam zacznie wybierać.
Doszedłem do wniosku że sam to raczej bardzo wybiórczo słucham, heheheheeh
A na takiej playliście z pcp to co chwila: oooo, a ja to też mam?
ooooooo, to też mam?
skubany noooo