Pilot po ciemku z zamkniętymi oczami podczas słuchania muzyki łatwo obsłużyć - powodzenia ze smartfonem w takim wypadku :)
Heheheh. Nie chcę tutaj nikomu, niczego, tym bardziej Tobie , przytykać. Bo ja to się sam z siebie zbijam okrutnie bo takie piloty to mi się kojarzą a Ferdkiem Kiepskim . Ew. jeszcze był taki jeden wcześniej - Al Bundy. W sumie to Al chyba wynalazł tą technologię, rozdrażniony niewygodą użytkowania miotły pożyczonej od Peg.
Kurna, przegięcie pały normalnie taki pilot, że to niby fajnie nawet tyłka od kanapy nie oderwać żeby kanał zmienić, albo głośność podkręcić gdy regulowane ustrojstwo 3 metry w kierunku wskazanym przez kopyta heheheheehhe
Kij tam, jakoś będę męczyć się z tym smyraniem smartfona tymczasem. No a jeżeli już dojdzie do pilota to na bank będzie musiał być podświetlany.
No chyba że kondycyjnie trochę się wyrobię to wtedy całkiem oleję.
Blachy na stół rzuciłem które będę chlastać na pudełko.
Nie wiem czy będzie z komplikacjami typu podnoszony ekranik. Na bank ekranik pochylony i nawet teraz mogę uzasadnić dlaczego.
W poprzednich ulepach prowadziłem przy użyciu najważniejszego wynalazku wszechczasów, znaczy taśmy klejącej :) Pewnego rodzaju badania nad ergonomią i komfortem użytkowania. No i dokonałem przełomowego odkrycia w temacie odblasków od ekranów i innych szkiełek które można w sprzęcie grającym zobaczyć.
Gdy w warunkach początkowych taki ekranik czy inne szkiełko jest w swojej płaszczyźnie ustawione w pionie to: Podczas obserwacji z tyłkiem ulokowanym tam gdzie należy> kanapa-fotel itp.. Znaczy standardowo gdy słucha się muzy.
W takich szkiełkach wszelkiego rodzaju odbijają się okna, salon a co gorsza to paszcza własna takiego audiofila. Nie zawsze to przyjemny widok :) Wystarczy zaś pochylić ekranik o kilka stopni , mnie wyszło ok 7-8 stopni i większość wszelkiego rodzaju odbić magicznie znika :) To odkrycie już wcześniej miało wpływ na konstrukcję urządzeń które zlepiłem a które nie posiadają tej koszmarnej wady. Mam tutaj na myśli sprzęty kilku znanych firm :)
Odkrycie zastosuję w praktyce.
:)