Audiohobby.pl

Odtwarzacz sieciowy i jego system operacyjny

Krzysztof_M

• 1757 / 5737
  • Ekspert
21-07-2025, 18:11
W tym widoku co pokazujesz, jest też opcja, aby tyci mniejsze dał duperelki/ikonki i większą okładkę (zajmuje tyci więcej niż 50 % ekranu, co poprawia wizualny odbiór moim zdaniem).
Albo i samą okładkę oczywiście bez dodatków można ustawić, jeśli taka wola.

No i przyznam się, że mi ciśnienie zeszło, patrzę jak sroka w kość w czujniki podczerwieni na biurku i żeby mi się chciało jak mi się nie chce je zamontować i sprawdzić czy oryginalny pilot z Logitecha to obsłuży na PCP ....
α β Σ Φ Ω ℧ μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ −

pień

• 2802 / 1482
  • Ekspert
21-07-2025, 20:24
Ja mam jakieś sterowanie na podczerwień wbudowane w tą PiFi czapkę, nawet dioda jest :)   Nie ma tego w firmowej czapce od Rpi.
   Zastanawiam się czy nie zainstalować obsługi i zobaczyć czy to zadziała.  Pieron wie w jakim systemie to to działa bo nawet pilota nie mam.   No ale to chiński wynalazek i może od np.  regulatora głośności zatrybi?   Chińskiego oczywiście hehehehe.
   No taka jakby zabawa w totolotka.  Może najpierw u źródła zobaczyć czy coś tam w tym PiFi piszą na ten temat i czym ugryźć.
W sumie to tak grubo mówiąc to my tutaj jakby odgrzewamy dawno zakopany temat z tym pCp.   Wszędzie tylko volumio i volumio w DIY panuje i czasami od biedy jaki moode.  Zdziwiłem się gdy zobaczyłem datę publikacji tej nowej wersji piCoreplayera,  bo to już chyba długo nic nie było a tutaj nagle fumfel nówka wersja.
  Poza tym z każdym kolejnym dniem to coraz większego przekonania nabieram i chyba już dzisiaj powiedziałbym że piCoreplayer w tandemie z LMS to rozwala w drzazgi takie volumio w każdej kategorii.
  Dobra, rzucę okiem czy czego nie dowiem się o tej podczerwieni PiFi.
      Albo wezmę piwko i trochę posłucham muzy heheheheh

pień

• 2802 / 1482
  • Ekspert
21-07-2025, 22:56