Audiohobby.pl

Jakie tanie słuchawki są teraz na topie?

aulait

• 1453 / 5825
  • Ekspert
20-01-2025, 14:46
Mojej rodzinie zawsze tłumaczę aby nie marudzili, bo mógłbym wydawać pieniądze na alkohol, kobiety i śpiew a tak grzecznie kupuję sprzęt audio. W zasadzie to powinni mi dziękować lub przynajmniej postawić mi ołtarzyk (moje zdjęcie na ścianie, świece itp) i składać datki na uskutecznianie mojego hobby. Jakby się dobrze zastanowić to wyświadczam im uprzejmość ale tego nie doceniają i zamiast np. nowego DAC-a dostaję, na gwiazdkę docisk do płyty winylowej (w najlepszym wypadku), albo skarpetki. To się nazywa brak wdzięczności i brak zrozumienia.  Jak żyć? Jak żyć!?
Skąd ja to znam-:))) Po co tyle masz np.magnetofonów i podobne pytania od małżonki. Wolę aby małżonka nie
robiła ołtarzyka. Tylko pieskówna zawsze się cieszy jak jest nowa paczka-razem rozpakowujemy ją.
Moja szurnięta Luśka paczek nie otwiera ze mną, ale piloty, myszki i okulary rozpakowuję chętnie na czynniki pierwsze :D

bsw

• 593 / 5203
  • Ekspert
22-01-2025, 10:18
Po co tyle masz np.magnetofonów i podobne pytania od małżonki. Wolę aby małżonka nie
robiła ołtarzyka. Tylko pieskówna zawsze się cieszy jak jest nowa paczka-razem rozpakowujemy ją.
Toś Waść żonaty, a ja sądziłem że wolny. O pieskównie wiele razy napomknięte było a o małżonce pierwszy raz
:-)

Wojciech7

• 1928 / 1366
  • Ekspert
22-01-2025, 11:42
Po co tyle masz np.magnetofonów i podobne pytania od małżonki. Wolę aby małżonka nie
Toś Waść żonaty, a ja sądziłem że wolny. O pieskównie wiele razy napomknięte było a o małżonce pierwszy raz
:-)

Tak żonaty jestem, tylko małżonka anty-muzyczna -:((( Za to pieskówna (rasy audiofilskiej) lubi  posłuchać muzyki.Ma swoje osobiste słuchawki- hehehe. Temat słuchawkowy jest jak spaghetii  (chyba trudno czasami zdecydować jakie mają być).
Najlepiej grają na moich uszach Philips A1-PRO  (to był dobry zakup przypadkowy)-)))
https://www.philips.pl/c-p/A1PRO_00/profesjonalne-sluchawki-dla-dj-ow

almagra

• 11587 / 5820
  • Ekspert
22-01-2025, 11:53
A jak można w ogóle być/żyć z kobietą antymuzyczną,że się tak wprost zapytam?

Wojciech7

• 1928 / 1366
  • Ekspert
22-01-2025, 11:55
A jak można w ogóle być/żyć z kobietą antymuzyczną,że się tak wprost zapytam?

Czasami bardzo trudno wzg.muzyki.

almagra

• 11587 / 5820
  • Ekspert
22-01-2025, 12:50
Jak jest jakiś fajny koncert to żona nie idzie z Tobą?