Nie wiem czy liczą na okazję czy naprawdę chcą to kupić i używać. Wyszedlem z tematem o tej samej treści - 200-250pln i że szukam chętnych by uzbierać osoby. A są to osoby z grupy magnetofonowej do której należę zanim zawitałem tutaj, i stamtąd też znam Kubę który ściągnął mnie tutaj :D nie wiem czy wszyscy chętni będą używać, czy chcą to później puscic za więcej, czy ktoś wiedział że cena zejdzie w dół aż tyle. Czy kiedyś za to od nich uzyskam pomoc, również nie wiem, ale też do tego tak nie podchodzę. Bo gdybym dostał ofertę :Panie zrobimy 3 super hiper sztuki w promocji i tyle to wybrałbym "wyselekcjonowane osoby", ale skoro zrobienie 1 sztuki miałoby mnie kosztować prawie 1k PLN, a goście mi mówią : panie im więcej tym taniej bo koszt ustawienia maszyny rozbije się na ilość sztuk - klasyczna produkcja. Ja Daje im produkt na wzór, dokumentację i pytam da się z tolerancją? Da się, tylko w cenie jest rysunek, materiał i obróbka. Jak zrobimy rysunek to ustawimy maszyny i jedziemy. Koszt rysunku +ustawienia maszyny jest stały i rozkłada się na ilość sztuk. Itd... 😉
Jedno jest pewne, ja chce mieć dobry szablon, im taniej tym lepiej, i podchodzę do tego, że jeśli mogę dzięki temu pomysłowi go mieć i kogoś takim szablonem uszczęśliwić to się cieszę. Bo akurat czesto miałem pod górkę i wiem jak to jest. Pewnie gdybym nie ogarniał tych tematów w sensie moje wykształcenie byłoby język polski to bym się bał ruszać temat :p
A tutaj osób mało chętnych, bo zapewne każdy już ma - w końcu to forum wyjadaczy...
Natomiast pewnie też za chwilę zamknę listę, bo dostanę oczoplasu jak będę miał każda jedna sztukę sprawdzać przy odbiorze sam...