Audiohobby.pl

Kącik Kinomana

Michal41

• 71 / 323
  • Użytkownik
03-09-2026, 09:33
Może być pirat. Chociaż okładka całkiem niezła. Ważne że dobra kopia. Karate kid oglądało się. Generalnie wszystkie części nawet ta z Hilary Swank była całkiem fajna chociaż wiadomo z Danielem LaRusso najlepsze 😀.

JaKub92

• 2318 / 6341
  • Ekspert
03-09-2026, 13:51
A gdzie ją kupiłeś? Niestety na portalach ogłoszeniowych jest sprzedawca, który podrabia kasety - drukuje okładki, a filmy nagrywa z DVD albo nawet DivX-ów i spyla po 30 zł :/

Do mnie wczoraj dotarło to cudo :) Znajomy z grupy VHSowej bardzo mi ten film polecał i powiem tylko, że nie zawiodłem się - fajny horrorek klasy B lub nawet C z ery wypożyczalni VHS - bardzo fajnie się ogląda :)
W kasecie niestety taśma B&S, ale o dziwo całkiem nieźle chodzi. Może dlatego, że to ze starszych lat - z tymi rzadziej są problemy z tego co zauważyłem.
Analogowa Grupa Wywrotowa. JaKub

chorazy3

• 2469 / 2458
  • Ekspert
03-09-2026, 16:34
Kupiłem na Allegro od kogoś od kogo już wcześniej kupowałem VHSy i były oryginalne. Mi to wygląda na podróbkę owszem ale taką starą, z lat 90-tych.

Sądząc po opisie tych kleszczy to faktycznie może być całkiem niezły film jak na horror z tamtych lat.
Paweł

Michal41

• 71 / 323
  • Użytkownik
03-09-2026, 20:02
I prosze,kleszcze śmigają na Szarpiku z karaoke 😁. Jak byłem mały,miałem może z 7 może 8 lat to u babci,na odtwarzaczu marki Aiwa, który należał do mojego wujka oglądałem horror krokodyl morderca. Były tego dwie części z Anthony Crenna bodajże w roli głównej. Jak leciała ta muzyczka ,gdy krokodyl był pokazywany to miałem ciarki na skórze i po nocach mi sie śniły te zęby 😂.

Michal41

• 71 / 323
  • Użytkownik
Dzisiaj o 11:09
Dziś oto takie cztery tytuły mi się trafiły: