Podejrzewam, że w dużej mierze jest ona subiektywna. Ale o to chodzi. Każdy ma inne wrażenia odsłuchowe.
Oczywiście :) Normalnie na 100% subiektywne- czyli można powiedzieć że bezwartościowe hehehehehe
(ed: chyba złoże wniosek do generalicji żeby na forum pisać Uszywiście zamiast Oczywiście)
Noooo aalee jest pewno ale :) Przedwzmacniacze z tych Harmanów które wymieniłem (mniej więcej) obiektywnie na papierze wyglądają dobrze :) I jeżeli ktoś się czepia typu--- eno weś- to można tak albo siak albo całkiem inaczej zrobić - tzn. że się prz......
subiektywnie :)
A co do reszty- nikt złotego rozwiązania nie poda. Możemy najwyżej wymieniać co nam się podoba- subiektywna ocena oczywiście będzie.
Ponieważ uważam że nie jestem genialny hehehehe w produkcji swoich ulepów to mam np. B&W Matrix 3- które mi d.... nie urwały ale to są fajnie brzęczące pudła. Z miesiąc temu przytargałem do domu takie sieroty na które nawet na początku nie patrzyłem- nie wnikałem- z pogardą potraktowałem i zaplanowałem że będą w pakamerze gdzie tnę dechy na coś porządnego :) I nie trzeba będzie ich nawet czyścić hehehehe. Tym bardziej że na tabliczce Grundig napisane. A dla mnie Grundig to odpowiednik Technicsa dla innych.
Ale jakoś tak przez przypadek podłączyłem i mnie kopara się potłukła o podłogę. To Grundig Box 650 jest. Dopiero mnie tutaj chłopaki na forum trochę oświecili gdy nie wyrobiłem i napisałem że mi się podobają. Oczywiście całościowo to są zupełnie inne od B&W choćby przez to że chyba z 15 razy mniejsze :) No i które z nich mam polecić? Jeżeli masz dużo placu do obskoczenia to B&W - bo one w zasadzie po cichu sobie nie najlepiej radzą. No a jeżeli mniej metrażu to Box 650 .
Ale jest milion innych równie dobrych albo lepszych- cholera nooo- w tym problem.
I tak samo będzie z każdą inną cegiełką > toru audio (to tak wiesz, żeby brzmiało że się znam hehehehe)