Ja pierdziele- ale wy dzielicie włosy już nie na cztery tylko na osiem - rąbiąc siekierą.
Jest od ch......... cd-ków gdzie był CDM Philipsa wstawiony. Nawet w Technicsie,
I tak k..... pasuje z Techniola. Normalnie CDM wyjęty z Techniola- zdjęty zasrany plastik na końcu tacki i wp.... do Rotela- przypięty jego zakichanymi listwami (Rotela) z założonym, zasranym p[lasticzkiem na końcu tacki i przykręcony na rotelowskich podusiach i śrubeczkach odpalił od kopa i Rotel nawet nie zaczaił że mu coś zrobili.
To samo zresztą było w drugą stronę- Rotelowski CDM siedzi teraz w Techniolu i jeszcze bryka (lepiej zreszą k... niż w samy rotelu to robił i dlaczego to sami sobie odpowiedzcie )
>zamienione dlatego że Rotel >ciężej obciążony (i nie pytać k..... co to znaczy bo małpa nawet zaczai)
I nikt k...... nie mówił o wymianie bebechów w całości. Ja p.......
A że ten zasrany Rotel to jakieś dzieło Philipsa tp już milion razy napisane (łącznie ze mną ze dwadzieścia razy ) i nic nie musi z tego powodu śmierdzieć
(Może Hammer będzie uparty i pójdzie do tej szafy luknąć co to za jeden :) Ale sądząc po tempie jego rozruchu i ogarniania co jest na płycie to musi być jakiś Philips 0001 albo 0002 gdzie jego procesor sterujący to ręcznie tranzystory wkrętami skręcali - dopiero matsuschita zrobiła extra procek co to jakoś normalnie ogarniał)
No i ktoś w końcu zauważył a 2 dychy to > przysłowiowo do ch............
Może być 3 albo 4 jak komu nie pasuje
tylko po co kupować taki drogo model, jak ten sam laser mamy np. w SL-P202 czy SL-PG200A.
(jak kiedyś zdjęcia w CeWe- taniocha tłuczona w tempie 15 tys na minutę za parę złoty od filmu- punktów przyjęć więcej niż dobrze świecących latarń albo linia profi- kilkadziesiąt zeta za jedną odbitkę. A wszystko na tym samym papierze- tylko już z extra kanałem ustawionym na printerze- Pracowałem tam kiedyś i tym właśnie się zajmowałem-00 chciał człek zabulić to bulił i cieszył się. A na forach fotograficznych plotki że świeża chemia tam itd....... Nie było świeżej chemii bo taki C-41 to przemysłowy proces- ciągła regeneracja itd. )
Uchhhh- a teraz pójdę na ebaya i kupię na złość babce, CD-ka z najbardziej egzotycznym i zdechłym laserem. A jak przyjdzie to wymienię k...... sam laser- nic więcej Laser- taka śmieszna dioda psia mać (zresztą koło lasera to nawet nie leżało ale fajnie brzmi i te nalepki ostrzegawcze nalepione na sprzęt ch.... wie po co- jakby łapę mógł odpalić). Bo w czasach gdy powstawał taki CDM i inne to tych diód na świecie było cztery na krzyż. Przy czym jedną robił Philips , ze dwie Sony, jedną Mitsubischi i k.... wyleciało mi z głowy kto jeszcze.