Z paskami pójdę twoim śladem chociaż wydają się być całkiem dobre te które siedzą. Trochę je przeczyściłem i wyglądają bardzo dobrze.
Jednak cholera wie co w boju będzie i jakiś zapas powinien być. Przynajmniej ten główny bo ten od licznika to mam całą paczkę różnych długości cienkich.
I zrealizowałem plan- prawie do końca :) bo trzeba jeszcze śrubki przykręcić a jest już dzisiaj a nie wczoraj i mi się nie chce.
Pudło zdezynfekowałem, nasączyłem lekko olejkiem cedrowym i przerobiłem po swojemu. Odwracalnie- dodam żeby ktoś nadwrażliwy nie nakrzyczał że zabytek zniszczyłem. (ed: na zdjęciu kolor złapała w miarę ładny za sprawą oświetlenia- w rzeczywistości to jest taka buro-gó...... )
No ale ja strasznie nie trawię takiego koloru jaki ma oryginalna okleina.
Miałem do wyboru czarną- ale rasistą nie jestem i nie każdy magnet musi mieć tą barwę.
Na stanie jeszcze niebieska- jakoś mi nie pasowało
Czerwona- w miarę OK i wiadomo że to najszybszy kolor :)
Zdecydowałem się na wersję Exlusiv :) hehheheh
Dziękuję Robercie za zdjęcia głowic, to jest jednak normalna głowica uniwersalna. Która po prostu się przemieszcza góra-dół a stałe są tylko dwie głowice kasujące.
Zapewne masz rację :) Szkoda że nie zrobili jak w Tandbergu - wtedy nic by się nie musiało przemieszczać. No ale nich im tam będzie- jakieś powody takiego rozwiązania były z ich konstruktorskiego punktu widzenia.
Może dlatego że autorevers ? Gdyby miała się nie ruszać to byłaby 4-ro śladowa.
Ważne że magnet gra powodując opad szczeny z wrażenia.
(swoją drogą to warto ściągnąć serwisówkę- hehehehe- może się kiedyś przydać)