>> Qubric_, 2009-01-05 20:37:18
"Lancaster - Ja powiedziałem że mam odgrody??? Nic podobnego. Teraz nawet nie mam warunków żeby myśleć o takich konstrukcjach. Oczywiście że ci nie powiem co mam w tej chwili. Zresztą i tak byś nie kupił bo to i sro, i drogo - zreszta by ci się nie spodobały to nie twój gust..."
Ale nie rozumiem dlaczego nie powiesz na jakich glosnikach sluchasz ? Nie spotkalem sie jeszcze z forumowiczem, ktory ukrywalby cos takiego. Raczej wszyscy koledzy chetnie podzieliliby sie tymi informacjami. Przeciez to nie zadna tajemnica - mozesz nawet pomoc kolegom szukajacym. Ja bylbym rowniez - powaznie - zainteresowany..., jesli to tylko gra wyjatkowo dobrze, to czemu nie. Oczywiscie w moim przypadku musi zagrac na poziomie nie gorszym jak Tannoye - lepiej nie musza, bo ze wzgledow lokalowych wolalbym zapewne kolumny waskie. Piszesz, ze drogo... Wiec zapytam, czy jesli sprzedalbym moje 3 pary kolumn i dwie pary glosnikow, to wystarczyloby na takie jak Twoje kolumny, czy nie ?
No wiec smialo mow jakie konkretnie kolumny, na jakich glosnikach, czy to br. linia transmisyjna, komora stratna, obudowa zamknieta itp. ?