Troche panowie się wyrwali z tym wszystkim :) Chodziło mi raczej o zwykłe beyery dt880 ale w ładniejszej nie szarej paczce, nawet czarne czy carbonowe :) Już nie mówie o imitacjach drewna ale przy recablingu można wtedy użyć drewnianych elementów co doda słuchawką kunsztu :) Z tego co widze na rynku u nas z serii hi-end to beyer jest najtańszym produktem w tej swerze można powiedzieć model flagowy tuż po 4x droższych prawie T1, 880tki kosztuja u nas od 1000-1100zł wg mnie to bardzo dobra cena w stosunku do innych firm gdzie ich flagowce kosztują po 1200-1500zł. Aktualnie jednak AKG K701 wiedzie prym w słuchawkach hi-end za "grosze" za 900zł mozna mieć nóweczki z 24M gwarką co cieszy bardzo, to daje poważnie do myślenia dla osób takich jak ja, którzy powoli chcą wejsc w swere hi-endu :)
Spraktykowałem też że jedne nauszniki nie załatwią mi całej przyjemności ze słuchania, dlatego nie sprzedaje swoich nabytków, a jak nawet kupie K701 które są w b.dobrej cenie to kupie kiedyś też DT880 dlatego że to też dobre słuchawki i sa inne i sprawdzą sie pewnie w czymś lepiej jak K701. Pewnie wiekszość podziela moje zdanie. Może jednak ktoś powiedzieć w czym jakie słuchawki jego zdaniem sprawdzą się lepiej? w jakich repertuarach muzycznych?? :) (Wcześniej rozważałem kupno ultrasone 2500/900 i beyerów dt880 jednak po zobaczeniu ceny K701...no głupio nie kupić w tak niskiej cenie i chociaż nie posłuchać:P )