Audiohobby.pl

B-215

Tmarecki

• 211 / 1768
  • Aktywny użytkownik
13-01-2026, 13:16
Ale żeby to było jakoś .....ładne ?
Ładny ogólnie nie jest, ale ma coś takiego w sobie co mnie przyciągało do niego i chciałem go mieć. Nie żałuję, że się zdecydowałem.
Marek

Hammer

• 5569 / 2938
  • Ekspert
13-01-2026, 13:21
nie ma gałeczek, ładnych wyświetlaczy...... taki kalkulator wielozadaniowy.

Tmarecki

• 211 / 1768
  • Aktywny użytkownik
13-01-2026, 13:55
Wyświetlacz chyba najbrzydszy jaki widziałem no i obsługa za pomocą przycisków też do najprzyjemniejszych nie należy, ale... broni się brzmieniem. I to mi wystarczy. A poza tym mam zamykaną szafkę i nikogo nie straszy ;)
Marek

AUDIOTONE

• 11269 / 6477
  • Moderator Globalny
13-01-2026, 14:03
Marku co do recapu to fakt, słuchałem go u Artura przed recapem i jakoś szczególnego wrażenia na mnie zrobił. Ale już po recapie Arturo mówił że zmiana była diametralna. Recap to podstawa w 215-tce, tym bardziej że tam jest wylęgarnia Frako i innych zarazków. ;-) Po pożądnym recapie odwdzięczy się bardzo dobrym brzmieniem.
Analogowa Grupa Wywrotowa.
Wojtek.

Tmarecki

• 211 / 1768
  • Aktywny użytkownik
13-01-2026, 14:23
Marku co do recapu to fakt, słuchałem go u Artura przed recapem i jakoś szczególnego wrażenia na mnie zrobił. Ale już po recapie Arturo mówił że zmiana była diametralna. Recap to podstawa w 215-tce, tym bardziej że tam jest wylęgarnia Frako i innych zarazków. ;-) Po pożądnym recapie odwdzięczy się bardzo dobrym brzmieniem.
Właśnie to napisał mi Staszek, żebym kupił po pełnym recapie albo założył że trzeba go zrobić i dopiero wtedy możemy oceniać jego brzmienie. Udało mi się kupić po serwisie i pełnym recapie choć przygody po podróży go nie ominęły. Na szczęście już wszystko jest dobrze. Nie wiem jak brzmiał przed serwisem, ale po gra wyśmienicie.
Marek

artekk

• 1754 / 6524
  • Ekspert
14-01-2026, 11:28
Gratuluję zakupu świetnego decka Marku ! To jeden z pomników techniki magnetofonowej. Może się podobać lub nie, ale to prawdziwy monster TOTL deck z czołówki światowej i na pewno marzenie niejednego deckofila. Mnie się akurat jego "inność" podoba, a jak się człowiek takim pobawi, to można się zakochać w tym brzydalu.

Marku co do recapu to fakt, słuchałem go u Artura przed recapem i jakoś szczególnego wrażenia na mnie zrobił. Ale już po recapie Arturo mówił że zmiana była diametralna.

Mówił Arturo, ale po tym co usłyszał od Stacha :)) Stach miał akurat dwie sztuki : zrobionego i do roboty, więc wie najlepiej co wniósł recap. Mój nie doczekał się jeszcze niestety. Zestaw kondensatorów z Mousera leży już z dwa lata, płytki do recapu zdemontowane i na tym koniec póki co. Ale jest w planach na ten rok, może się doczeka.
Analogowa Grupa Wywrotowa. Arturo

AUDIOTONE

• 11269 / 6477
  • Moderator Globalny
14-01-2026, 13:44
Mówił Arturo, ale po tym co usłyszał od Stacha :))
A, widzisz ;-) teraz jest to jasne. Historia zatoczyła koło.
Analogowa Grupa Wywrotowa.
Wojtek.