Nie zauważyłem by te paski odbiegały jakością od pasków,które kupiłem kiedyś w sklepie elektronicznym do pancernego magnetofonu Braun TGC 450.Myślę,że wszystkie paski w takich sklepach pochodzą z tych samych chińskich źródeł.Nie mówię tu o piekielnie drogich częściach ze sklepów firmowych.Dla przykładu,czeka mnie wymiana kółka zębatego w magnetofonie Grundig CN 510 będącego częścią kombajnu Grundig Studio RPC 350.Oryginalne podobno kółko kosztuje ok.100 zł a podróbka z Alle 25zł.Niestety ze względów finansowych musiałem kupić zamiennik.A jak wiecie zębatki te rozpadają się samoistnie w starych Grundigach.Ja jestem bardziej kolekcjonierem niż audiofilem,choć ciągle słucham muzyki z posiadanych sprzętów, ale bez nabożnego skupienia i kontemplowania każdego dzwięku.W swoim zbiorze mam jeszcze kilka magnetofonów i radiomagnetofonów wymagających wymiany pasków ,więc taki komplet pasków za 60zł,mam nadzieję pozwoli mi je "po taniości"przywrócić do życia.A poza tym ,nie jestem szczególnym fanem kaset magnetofonowych,wolę słuchać płyt CD i winyli.