Dzięki za radę
Zmelmag Dzisiaj trochę siedziałem z kalkulatorem- liczyłem- między innymi proporcje miłe dla oka.
Nawet z jakiegoś pudła w którym Amazon coś wysłał zrobiłem symulację optyczną :) I wiesz co- w sumie masz rację- port z przodu nie będzie taki tragiczny w odbiorze wizualnym. A jakaś siatka żeby go przytkać też się znajdzie bo w tej szafie co mnie się na łeb zleciała to
jest taka jedna szuflada na majtki co to z fajnej siatki zrobiona.
Nooo :)
Czyli sprawa się wyklarowała.
Konstrukcja oparta w miarę możliwości o złote proporcje :) Z portem szczelinowym do przodu- wymaskowanym siatką na majtki.
Całość uczyniona z paździerza szafowego i MDF-u szufladowego. Normalnie ekologiczne na max i bez niepotrzebnej emisji CO2
Powinno grać - hahahahah
Co do portów okrągłych to ja rozumiem że grosze stoją ale nie chce mi się czekać aż skądeś dojdą. Zrobię jak leci po taniości z tego co w chałupie mi się nawinie. Na pewno nie znalazłbym jakiś wkrętów do mocowania głośników i dzisiaj jeszcze zdążyłem pojechać do sklepu i kupić.
Tak się napaliłem na nie że jeżeli jutro rano koniec imprezy będzie wyglądać lepiej niż na obrazku:
To być może je zrobię :)
Przy okazji Wszystkiego Najlepszego !
Wszystkim
nawet Amazonowi.
Wspomniałem o pudle od nich. Mój bank poinformował mnie wczoraj wieczorem że Amazon pobrał sobie 7,99 euro że niby jakąś stałą płatność mam u nich.
Ja niczego z nimi nie podpisywałem - ale oni uznali że skoro mam u nich profili to niby zrobią ze mnie klienta premium ale to jest płatne- 7,99 na miesiąc. Ale dzięki temu zyskam natychmiastową informację na maila jeżeli jakiś nowy produkt dostaną albo rezerwację domyślną czegoś co już jest na wyczerpaniu magazynu.
Zajebiście- nieprawdaż ?
Oczywiście po odkliknięciu mój bank zabrał 7,99 Tak więc uwaga na Amazon.
Koniec roku- cienko przędą widać- prezes to jak by ruskie powiedzieli> biedniaga z kołchozu na Kołymie.
Trza poratować jakby, żeby na nowe rakiety mu starczyło.