No dobra...przyznam szczerze, że pisałem dwa powyższe posty nie czytając poprzednich dwóch stron wątku i trochę się zbłaźniłem, bo wyskoczyłem jak Filip z konopi :D.
Kolega LD nawet moje zdjęcia skądś wygrzebał :) (pewnie z tego drugiego forum, bo tam wrzucałem opis - i bardzo dobrze zresztą, po to wrzucam do sieci, żeby ktoś mógł skorzystać).
Przy okazji dopowiadając to tego LME49720 posłuchałem, bo dotarł jakiś czas później, ale mi do gustu nie przypadł. Tak jak napisałem powyżej - jakiś szklisty i mało dołu, tak szczerze, to wolałem fabryczny 4558 niż tego LME49720.
Tylko, że wszystko jest kwestią gustu, więc to, że mi się nie podobało, nie znaczy, że ktoś inny nie uzna go za "trafiony" układ.
Gratulacje Zdzisławie za zabranie się za temat i cieszę się, że miałeś podobne do mnie odczucia w sprawie poprawy brzmienia :). Kurcze nawet odczucia co się zmieniło przy tym AD826 są podobne, więc albo obydwoje mamy coś nie tak z uchami albo coś w tym jest i 9010+AD826 = fajna przestrzeń.
Jest już nas przynajmniej trzech (LD, Zdzisław i ja) z podobnym zdaniem, więc czekamy teraz na wykładnię od Artura :D.
Swoje układy też kupowałem w tme i skądś tam jeszcze, bo chyba LME49720 tme nie miało właśnie. Niemniej też to był jakiś sensowny sklep w europie.
A swoją drogą Ty Wojtku mogłeś mnie wołać do tablicy mailowo, jak była potrzeba, bo jak widać nie zaglądałem do wątku o 9010 :P.