iwo, ostatnimi czasy nie miałem weny zeby sie za temat uczciwie zabrać.
Mam teraz trochę zajęc z których wykluwają sie nowe pomysły.
Zaproponowałem pewnemu zaprzyjaxnionemu audiofilowi udostępnienie pomieszczeń na odsłuchy. Jest mozliwość zrobienia grilla, nasiadówki o praktycznie dowolnej porze, nie ma kłopotów zwiazanych z przesuwajacymi sie terminami i próbami umawiania sie z ludxmi(wszystko wisiało najczesciej na mnie koniec końców) w lokalach z gosciny których korzytsalismy grzecznosciowo. Teraz jest z kolei bezproblemowy punkt a tu zobacz jak na złość ja sie za temat nie biorę :)
Mozesz zorganizowac spotkanie jesli mas zochote.
Ostatnio(jakies 2-3 tygodnie temu) spotkało sie kilka osób na nasiadówce słuchawkowej własnie....były modyfikowane CAL, były niemodyfikowane, były PS1000 i były DT880.
Nie bawem pewnie nawet będą "jakies fajne wzmaki", tyle ze w tej chwili zdaje sie na znajomego. Potrzebna jest osoba która będzie regularnie(lub mniejn regularnie :)) organizowała takie spotkania i tym razem to nie bedę niestety ja - nie mogę sie podjać.
Niebawem powinno się ukazać jakieś blizsze info. Pogadam z facetem, moze nawet dzis wieczorem - spotykamy sie u znajomego.
To na razie tyle w temacie.