Co do kobiet i samochodów, nie odniosę się. :)
Do braku charakteru u słuchawek, już mogę. Dla mnie słuchawki z charakterem, to zazwyczaj słuchawki mające jakąś manierę grania. Jednego dnia ją lubię, a za parę dni nie znoszę. Po prostu wcześniej czy później, ta maniera zaczyna mi przeszkadzać.
Z reguły takie słuchawki lądują u mnie na dosyć długo w szufladzie, aż "odkryję" je na nowo. Mam wiele takich słuchawek.
Jeżeli tym ma przejawiać się, ten brak charakteru, to tak, mogę to potwierdzić. Te słuchawki nie grają z żadną zauważalną manierą. Niczego nie preferują. Odtwarzają wiernie tylko to, co jest w nagraniu. A zagrają wszystko.
Nie kuglują, nie cudują, są nadzwyczaj rzetelne i grają bardzo naturalnie. Dla mnie to niesłychana zaleta.
Między innymi, tym właśnie wygrywają u mnie, z innymi modelami. Maja niewątpliwie ten plus, że z nimi nigdy nie będzie nudno.
Wystarczy tylko zmienić nagranie, albo rodzaj muzyki i zagrają zupełnie inaczej.
@Alucard, teraz to ja powinienem dostać coś od Focala w gratisie. Nie sądzisz ;-)
Jakby ktoś pytał, to mogą to być Utopie. Oczywiście miałem na myśli "Focal Grande Utopia EM", dwie sztuki. :)