eMil, pomiarówka wraz z frezarką są na pierwszym miejscu listy zakupów i między innymi z tego powodu ostatnio mam mniej czasu. Więcej pracuje żeby na to zarobic, a na dodatek zbliża się moja ostatnia sesja poprawkowa (piąty rok).
Second edition, jestem zdeterminowany żeby stworzyc ten, co by nie powiedziec ambitny projekt aczkolwiek, tak jak już mówiłem sprawa potrwa. Jeśli przeszkadza Ci to, że może to wszystko zając nawet rok zawsze możesz zrobc sobie coś gotowego z sieci. Nie chciałbym zawieśc ludzi, którzy czekają więc wolę powiedziec otwarcie - żadnego konkretnego terminu nie obiecuję.
Już zdecydowałem, że projekt będzie miał dwie fazy, pierwszą będzie zbudowanie po kosztach 3way na jakims niedrogim 8 calowym basowcu oraz posiadanych obecnie ER18RNX i 27TBFC/G (prawdopodobnie w OB ale jeszcze zobaczymy po wstępnych testach). Na tym projekcie zamierzam nauczyc się korzystania z pomiarówki oraz strojenia zwrotki w oparciu o uzyskane pomiary. Nie jest to prosta sprawa dlatego zanim zainwestuję kilka tysięcy w bezkompromisowy projekt warto się poczyc za znacznie mniejsze pieniądze. Dopiero potem, bogatszy w nowe doświadczenia i umiejętności zabiorę się za drogie glośniki i "ekstremalną" obudowę :)