Cytat: solpadeinelover w 23-11-2018, 23:51"Ucieczka z Dannemory" Oparta na faktach historia ucieczki z więzienia. Del Toro, Paul Dano, Patricia Arquette. Wiązałem z tym serialem spore nadzieje, póki co wyemitowano jeden odcinek, niestety bez zachwytu. Zobaczymy co będzie dalej.A ja odpadam, mało nie zwymiotowałem na widok wypiętej dupy Patricii Arguette. Równie mogłaby ją wypiąć moja babcia nieboszczka. A nudą zapierdala do USA z tej Kanady.
"Ucieczka z Dannemory" Oparta na faktach historia ucieczki z więzienia. Del Toro, Paul Dano, Patricia Arquette. Wiązałem z tym serialem spore nadzieje, póki co wyemitowano jeden odcinek, niestety bez zachwytu. Zobaczymy co będzie dalej.
Wesołych świąt
Cytat: Egon@ w 24-11-2018, 00:16Cytat: solpadeinelover w 23-11-2018, 23:51"Ucieczka z Dannemory" Oparta na faktach historia ucieczki z więzienia. Del Toro, Paul Dano, Patricia Arquette. Wiązałem z tym serialem spore nadzieje, póki co wyemitowano jeden odcinek, niestety bez zachwytu. Zobaczymy co będzie dalej.A ja odpadam, mało nie zwymiotowałem na widok wypiętej dupy Patricii Arguette. Równie mogłaby ją wypiąć moja babcia nieboszczka. A nudą zapierdala do USA z tej Kanady.Wybredny jesteś jak na swój wiek Egon, dupa jest dupa. Pewnie nie znasz to Ci powiem, jest takie bardzo stare przysłowie chińskiego filozofa Xiao Mi Pinga z Guangdongu które mówi: "kto wybrzydza ten nie rucha". Zapamiętaj to sobie raz na zawsze a jak będziesz oglądał drugi odcinek to pomyśl o dupie Patricii Arquette ale tej z czasów Zagubionej autostrady.
Cytat: Egon@ w 28-11-2018, 14:59Wesołych świątJuż?!
Haka ogląda Spartakusa! To dobra wiadomość