Gdybys mial inne podejscie i przede wszystkim kulture osobista, to bys mogl rozegrac to inaczej i jeszcze cos ugrac, ale jak dostales pstryczka w nos, to sie strasznie zdenerwowales i kazales wypierdalac z forum. Czy taka kultura chcesz do siebie ludzi zapraszac? Ty jeszcze chcesz mnie pouczac jak mam sie zachowywac? W ani jednej wypowiedzi nie ublizylem Ci zadnym, cenzurowanym slowiem, ale Ty jak widac nie masz problemu z wyzywaniem ludzi ( podobnie jak arwas/tetejro, ale to zupelnie inny przypadek ).
I znowu sie do mnie dopierdalasz jakimiś swoimi psychuszkami. Zesrałbyś się z żalu gdybys sie do mnie nie dopierdolił z tą swoją psychozą maniakalną.
I Ty kmieciu małortolny po chamskich wrzutach względem mojej osoby masz jeszcze czelność rozprawiać o kulturze osobistej i pouczac innych???
Na własne życzenie psujesz atmosferę, a potem narzekasz na "zgniliznę".
Zacznij sie zachowywać przywoicie jeżeli chcesz dalej dyskutować, bo dopuki nie zachowasz swjego uwazania na mój temat dla siebie, będę określał cie słowami na jakie zasługujesz.
Po co jest to twoje deliberowanie o wyższości tego czy tamtego rozwiazania nie poparte konkretami tylko swoimi domniemaniami?
Jeżeli liczyłeś na przekonanie kogokolwiek, że twoja idea jest "lepsiejsza", bo jest "lepsiejsza", to się przeliczyłeś. A teraz masz wymówkę - wygodnie tak jest nasmrodzić, a potem narzekać na zgniłą atmosferę.